Covid-19 - Specijalizirana usluga i proširena polica otkazivanja

Sigurnost i zdravlje naših gostiju naš su glavni cilj!

Želimo naglasiti da je za hotel More najvažnija dobrobit Vas, naših gostiju i zaposlenika, stoga postupamo odgovorno i pažljivo promatramo razvoj situacije oko korona virusa te poduzimamo sve korake koji su u skladu s preporučenim postupcima i protokolima koje izdaje Hrvatski zavod za javno zdravstvo, kao i s preporukama Svjetske zdravstvene organizacije.

Pripreme za ponovno otvaranje

Iako u hotelu More nije zabilježen niti jedan slučaj zaraze ili sumnje na pojavu korona virusa, preventivno smo zatvorili hotel, a od 15.6.2020. smo otvorili naša vrata.

Zbog efikasnih mjera zaštite u Hrvatskoj, situacija u našim destinacijama je srećom u potpunosti pod kontrolom i s razlogom se veselimo ponovnom otvorenju našeg hotela. Odlučite li se za putovanje, na samo nekoliko sati vožnje automobilom od središnje Europe možete uživati u plažama i ljepotama grada Splita i okolice.

Proširena polica otkazivanja

Razumijemo Vašu potrebu za fleksibilnošću u ovim okolnostima, stoga smo u nadi da Vam olakšamo planirati putovanja, spremni ponuditi fleksibilnije uvjete rezervacija bez ikakvih obveza te jamčimo mogućnost besplatnog otkazivanja rezervacija za izravne rezervacije u našem hotelu kao i promjenu termina Vašeg odmora do 24 sata prije vašeg dolaska. Za više informacija kontaktirajte nas na hotelmore@hotelmore.hr ili na +385 21 462 112.

Specijalizirana usluga

Hotel More je svojim malim kapacitetom, od samo 9 smještajnih jedinica i individualnim pristupom svakom gostu, primjeren ispunjavanju zahtjeva prouzročenih korona virusom.

Naše osoblje nosi rukavice, dezinficira sve površine, poštuje udaljenost i s posebnom pažnjom postupa u pripremi Vaših obroka na način da se osjećate sigurno i ugodno.

Opremljeni smo dovoljnim brojem zaštitnih maski i rukavica za Vas.

Savjetujemo da odaberete načine plaćanja unaprijed (kartično putem interneta ili uplatom na račun)  te da tako svedemo kontakt na minimum.

Sve prostorije hotela se svakodnevno čiste i dezinficiraju.

Vodimo brigu da između smjene gostiju bude dovoljno vremena, a dezinfekcija soba je obavezna prilikom svake odjave gostiju.

Opremljeni smo sa digitalnim pin bravama za glavni ulaz i sobe, bez potrebe kontakta sa karticama, ključevima i sl., ograničavajući pristup ljudima koji nisu gosti hotela.

Blagovaonica i javni prostori hotela imaju cjelodnevnu ventilaciju za  prozračivanje.

Ukinuli smo način usluživanja buffet doručka pa je od sada usluga doručka u potpunosti individualna prema unaprijed planiranom odabiru obroka i uslužuje se od 7:30 do 10:30 svakodnevno.

Većina naših smještajnih jedinica ima terasu za stolom za posluživanje doručka i drugih obroka prema narudžbi bez dodatne naknade usluživanja.

U blagovaonici je razmak među stolovima dovoljan za sigurno konzumiranje jela i pića.

Nadamo se da Vam navedene mjere daju dovoljnu sigurnost za zaštitu Vašeg i našeg zdravlja kako biste odabrali hotel More za Vaš smještaj.