Lokacija

Hotel More je mali obiteljski hotel u Splitu. Smješten je u srcu kaskadne građevine luksuznih apartmana na Žnjanu, jednoj od najatraktivnijih splitskih plaža koja je označena plavom zastavom, simbolom čistoće mora i okoliša. Hotel je namijenjen poslovnim ljudima i turistima iz cijeloga svijeta.

Očaravajući pogled na more i otoke splitskog akvatorija iz svih soba i apartmana omogućit će Vam bijeg od svakodnevice i nezaboravan odmor uz ljepote Dalmacije.
Neposredno uz hotel nalaze se sportski tereni za odbojku na pijesku, tenis i košarku, te biciklistička, roller-staza i staza za jogging.

Plaža Žnjan je raj za zaljubljenike vodenih sportova, kitesurfa, surfanja, te ljubitelje rekreacije i šetnji uz more. Šetnica uz obalu vodi do centra grada i znamenite Dioklecijanove palače, spomenika nulte kategorije pod zaštitom UNESCO-a.

Ako dolazite iz smjera Zagreba ili Zračne luke Split, kao i iz smjera Dubrovnika, pratite putokaz za SPLIT – TRAJEKTNA LUKA – AUTOBUSNI KOLODVOR slijedeći oznake hotela More. Zatim skrenite lijevo za predio ŽNJAN ( plaža – dobitnica plave zastave, mjesto održavanja sajmova).